10.000.000,- ft. nyomravezetői díj

Blog

A Budapest VI., Teréz körúton történt robbantással kapcsolatban nettó 10 millió forint díjat tűzött ki az országos rendőrfőkapitány a nyomravezetőnek.

Két rendőr sérülésével végződő robbantás történt 2016. szeptember 24-én 22 óra 36 perckor Budapesten a VI., Teréz körút 2-4. szám előtt.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda 29022-493/2016. bűnügyi számon több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Az ismeretlen elkövető 20-25 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt.

robbantás kép 1.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107 számot, de bejelentését megteheti a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, illetve bármelyik rendőri szervnél.

robbantás kép 2.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva az országos rendőrfőkapitány nettó 10.000.000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát az országos rendőrfőkapitány fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

– ORFK Kommunikációs Szolgálat –

Kapcsolódó

https://www.hunfoglalo.hu/szirena/terez-koruti-robbanas-tuzszeresz-szakerto-nem-gazrobbanas-tortent/

https://www.hunfoglalo.hu/szirena/terez-koruti-robbantas-orfk-ki-akartak-vegezni-a-rendoroket/

The following two tabs change content below.

Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük