Makai Tibort indítja a Jobbik a 2018-as választáson Pestszentlőrincen

Blog

Makai Tibor helyi önkormányzati képviselőt indítja a Jobbik a 2018-as választáson Budapest 15-ös választókerületében, Pestszentlőrinc-Pestszentimrén.

Makai Tibor – Vona Gábor pártelnök jelenlétében – maga számolt be a jelöltségről pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Vona Gábor a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy Orbán Viktornak egy éve van hátra, kezdheti vágni a centit. Mint mondta, a miniszterelnök támadhatja őt vagy a pártját bármivel, „a jövőt nem lehet megállítani”. A kormány meg fog bukni 2018-ban, ezt a társadalom fogja kimondani, és a Jobbik fogja végrehajtani – tette hozzá.

A pártelnök beszélt arról is, hogy Orbán Viktor sem vetette fel az uniós fórumokon, hogy a magyarok ötödannyi fizetést kapnak ugyanazért a munkáért, mint a nyugati államokban. Ezt a Jobbik meg fogja tenni – jelentette ki.

Makai Tibor azt hangsúlyozta, hogy a Fidesz egyetlen kihívója a Jobbik, csak ez a párt tudja a 20. századból a 21. századba vezetni az országot. A Jobbik rendelkezik programmal, végre akarja azt hajtani, és a párt rendelkezik a kormányzóképességhez szükséges minden feltétellel – hangoztatta a jelölt.

– Budapest, 2017. március 3., péntek (MTI) –

The following two tabs change content below.

Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük