Településinfó Franchise – Szerkesztő partnereket keresünk: indítsa el saját vállalkozását!

Nyissa meg saját Településinfó portálját, ezáltal egy hosszú távú befektetésként működő vállalkozást még ma! A csatlakozási díj egyszeri bruttó 80.000,- forint, a rendszerfenntartási díj a második évtől csak bruttó 20.000,- forint / év, az Ön által havonta megszerezhető bevétel azonban ennek többszöröse.

Már működő aloldalaink

Otthonról végezhető számítógépes munkára keresünk diákokat, kisgyerekes anyukákat, vagy bárkit, aki szívesen dolgozna, az elvégzett feladatokból származó bevételért cserébe. Amennyiben az Ön településén még nincs aloldalunk, úgy lehetősége van szerkesztőként részt venni annak felépítésében.

A feladat az adott településhez köthető internetes portál tartalommal feltöltése, begépelése (a tartalmat alapvetően biztosítják a hivatásos szerverek, a település önkormányzata, a Magyar Távirati Iroda, illetve közösségi oldalakon a lakosság). Más, piaci alapokon működő honlapokról szövegeket átvenni az adott oldal hozzájárulása nélkül TILOS, de nem is ez a cél.

A bevétel az oldalakon elhelyezett hirdetésekből származik. Összesen három darab Google Adsense és három darab banner hirdetés kerül elhelyezésre (egy a fejlécben, egy a bejegyzések alatt, négy az oldalsávban), melyek közül kettő-kettő az adott oldal üzemeltetőjéhez tartozik, a többi bevétel a honlap üzemeltetését és továbbfejlesztését fedezi, cél az egyre jobb szolgáltatás nyújtása. A négy darab egyéni hirdetésből származó bevétel teljes mértékben kifizetésre kerül az adott oldal szerkesztőjének (tehát e feladatkörre jelentkező szerkesztő partnernek).

Minimum elvárás nincs a posztok mennyiségére vonatkozólag, de ha nincs új tartalom heteken át, akkor nincs látogató, tehát nincs bevétel sem, így kifizetés sincs Önnek.

Az adott oldalon a jogi felelősség az adott szerkesztőé, hiszen feladatát segítséggel, de önállóan látja el, így bár központilag törekszünk a helyes és teljes mértékben jogszerű működésre, személyesen nem tudunk ott lenni minden pillanatban mellette. Tilos például más hírportálokról tartalmakat átvenni az előzetes beleegyezésük nélkül, tilos a felületen 18 éven felülieknek szóló tartalmat publikálni, stb.

A magyar nyelvű, egyszerűsített adminisztrációs felület könnyen kezelhető, melyet előzetesen ki is tud próbálni:

Jelentkezés

Töltse ki az alábbi űrlapot és a számla kiegyenlítése után elkészítjük az adott településhez köthető (al)honlapot, Facebook oldalt, és egy válaszlevélben megadjuk a hozzáférési adatokat, innentől már pénzt termelhet a weboldalával.


Ha tetszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is:

100.000 emberhez szeretnénk eljutni, segítsen és csatlakozzon közösségünkhöz!

Hirdetés

léböjtkúra hirdetés

Hozzászólás Facebook fiókkal