Indítson online vállalkozást csak havi bruttó 10.000,- forintért, váljon híroldal tulajdonossá: itt a Településinfó Franchise

Nyissa meg saját Településinfó portálját, ezáltal egy hosszú távú befektetésként működő vállalkozást még ma! Külön csatlakozási díj nincs, a rendszerfenntartási díj csak bruttó 10.000,- forint / hó, azonban az Ön által megszerezhető bevétel ennek többszöröse lehet.

Az Ön bevétele az aloldalakon elhelyezett hirdetésekből származik. Összesen három darab Google Adsense és három darab banner hirdetés kerül elhelyezésre (egy a fejlécben, egy a bejegyzések alatt, négy az oldalsávban), melyek az adott oldal üzemeltetőjéhez tartoznak. Az összes hirdetésből származó bevétel teljes mértékben kifizetésre kerül az adott oldal szerkesztőjének (tehát e feladatkörre jelentkező szerkesztő partnernek).

A havi rendszerfenntartási díj a honlap üzemeltetését és továbbfejlesztését fedezi, cél az egyre jobb szolgáltatás nyújtása, a fejlesztés mellett számos tartalomtípussal és megoldással járulunk hozzá a településinfó minél szélesebb körű megismertetéséhez:

Amennyiben tehát az Ön településén még nincs aloldalunk, úgy lehetősége van szerkesztőként részt venni annak felépítésében, ezáltal elindítva egy online üzletet.

A feladat az adott településhez köthető internetes portál tartalommal feltöltése, begépelése (a tartalmat alapvetően biztosítják a hivatásos szerverek, a település önkormányzata, a Magyar Távirati Iroda, illetve közösségi oldalakon a lakosság). Más, piaci alapokon működő honlapokról szövegeket átvenni az adott oldal hozzájárulása nélkül TILOS, de nem is ez a cél.

Minimum elvárás nincs a posztok mennyiségére vonatkozólag, de ha nincs új tartalom heteken át, akkor nincs látogató, tehát nincs bevétel sem, így kifizetés sincs Önnek.

Az adott oldalon a jogi felelősség az adott szerkesztőé, hiszen feladatát segítséggel, de önállóan látja el, így bár központilag törekszünk a helyes és teljes mértékben jogszerű működésre, személyesen nem tudunk ott lenni minden pillanatban mellette. Tilos például más hírportálokról tartalmakat átvenni az előzetes beleegyezésük nélkül, tilos a felületen 18 éven felülieknek szóló tartalmat publikálni, stb.

A magyar nyelvű, egyszerűsített adminisztrációs felület könnyen kezelhető, melyet előzetesen ki is tud próbálni:

Már működő aloldalaink

Jelentkezés

Töltse ki az alábbi űrlapot és az első két havidíjat tartalmazó számla (bruttó 40.000,- forint) kiegyenlítése után elkészítjük az adott településhez köthető (al)honlapot, Facebook oldalt, és egy válaszlevélben megadjuk a hozzáférési adatokat, innentől Ön már pénzt termelhet a weboldalával.

    The following two tabs change content below.

    Másokat is érdekelhet:

    Hozzászólás Facebook fiókkal