[eladó] – Eladó telepítésre alkalmas lakókocsi Nagykarácsonyban – 250.000,- forint

Nagykarácsony

Ára fix, csere nem érdekel. 5 méter hosszú és 2 méter széles, plusz 1,3 méter a vontató rész az elején. Papírja nincs, telepítésre ajánlott, közúton autómentők által használt utánfutóra rakva vihető. Nagykarácsonyban (Fejér megye) található, állapota javításra szorul.

Én 2018 ősszel vettem és tettem le egy nem lakott ingatlanra, ideiglenesen, abból a célból, hogy pont költözés közepette tudjam ideiglenesen hol tárolni a nem szükséges dolgokat. Így az áram vezetéket, fűtőtestet és semmi mást sem próbáltam ki, állapotát nem tudom. Fürdőszoba mint helyiség megvan, kialakítva nincs. Teteje még az előző tulajdonosnál ázott be a szellőzőknél, én így vettem tőle, ők is lefedték a kocsi tetejét, én is, egész télen úgy volt, egyáltalán nem ázott tovább. Egyik ablaknál a kocsi kicsit sérült, egy fa darabka lóg ki, javításra szorul, ezért is ennyi az ára. Elvinni traileren lehet, segíteni nem tudok, de autómentő igen. Mivel messzebb lakom, így csak akkor utazom le, ha tényleges a vásárlás, ezért 10 ezer forint előleget kérek előre utalni.

Nem tagadom, hogy mind a képeken, mind élőben koszos állapotban van (leszedtem a függönyöket és belocsoltam tisztítószerrel is), nagyon ki kell takarítani, az ablakos hibáját pedig kijavítani, de nekem már nincs rá szükségem, van hol tárolni a dolgaim. Ezért így koszos állapotban fixen 250 ezer forintért azonnal vihető, ha nekiállok kijavítani, akkor 300-350-ért fogom hirdetni.

Tényleges vásárlási szándék esetén az alábbi számlaszámra szíveskedjen átutalni a 10.000,- forintot előleget, utána telefonon tudunk egyeztetni a személyes vásárlás időpontjáról, amikor természetesen már csak a maradék 240.000,- forintot kell kifizetni.

Számlaszám:
OTP Bank Nyrt.
Harkály Gergő
11773346-02980458-00000000

Utalás után egyeztetés: +36706081384


Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük