A lilahagyma titka reggelire

Blog

Az ízek élvezete mellett egészségünk és szépségünk ápolása is kipipált tevékenység lehet étkezéseid alkalmával, ha odafigyelsz, hogy mikor mit és miért eszel.

Szerintem nem is sejted melyik az a zöldség, ami reggelire olyan értékes kalóriákat tartalmaz, hogy egyszerre méregtelenít és a pocak kialakulása ellen azonnal felveszi a versenyt… Pedig nem más, mint a lilahagyma.
hagyma

Bármilyen finomsággal is indítod a napod, egy tál lilahagyma nem hiányozhat mellőle.

A benne található kvercetin nevű antioxidáns gátolja a rákos sejtek szaporodását, segít megőrizni a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását és azonnal beindítja szervezeted méregtelenítési folyamatait, ami nem mellesleg ha éppen diétázol, fénysebességgel gyorsítja a fogyási folyamatot.

Most tudom felháborodsz, kellemetlen lesz tőle a leheleted egész nap.. miért ajánlok éhgyomorra ilyen abszurd reggeli finomságot.

Hogy még a legnagyobb ellenállásod is megtörjem, megosztok Veled egy tippet a „hagymaszag” megszüntetésével kapcsolatban:

fogyasztását követően egyél meg egy púpos teáskanálnyi kávéőrleményt, és szépen lassan arra sem fogsz emlékezni, hogy hagymát ettél.

Ez miért biztos?

A hagyma kellemetlen aromája nem a szájüregből árad környezeted irányába, annál mélyebbről, a gyomorból tör fel. A kávéval ennek áramlását szünteted meg, egy alapos fogmosással szájüreged azonnal szalonképes.

Azt még hozzá kell tennem, hogy ugye milyen jólesik a hagymás tojásrántotta reggelire?

Váljék egészségedre!

The following two tabs change content below.

Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük